Tietyt Pre-Loved myyjät hyväksyvät tuotepalautukset. Tarkista ensin myyjän palautusehdot kohteen tietojen sivulta.

Mikäli myyjä hyväksyy palautuksen ja palautuksen aika ei ole umpeutunut, mene Tilin Hallinnan kautta Tilaukset-sivulle ja etsi tuote, minkä haluat palauttaa. Klikkaa Palautukset-nappia. Kun olet Palautukset ja Hyvitykset-sivulla, valitse tuote tai tuotteet jotka haluat palauttaa, sen jälkeen klikkaa Pyydä Palautus-nappia. Kun myyjä saa palautuspyyntösi hän hyväksyy sen ja saat samalla tiedot palautusohjeista. Myyjä käsittelee hyvityksen tuotteen vastaanotettuaan.

Kun palautat ulkomailta tilatun ostoksen, on tärkeää noudattaa huolellisesti myyjän palautusohjeita, koska muuten se voi johtaa siihen, että myyjä ei pysty palauttamaan tullimaksua ja sen takia et voi saada kokonaista hyvitystä palautuksesta.

Vastaavia kohteita

Tarvitsetko lisää apua?

Ota Yhteyttä

Icephorm käyttää evästeitä, joista voit lukea lisää täällä. . Hyväksyäksesi mm. kävijäliikenteen seurantaan ja sivuston toimivuuteen liittyvät evästeet, klikkaa Hyväksy.